De koplampbehandeling

De behandeling die uitgevoerd wordt is veel meer dan alleen maar koplampen cleanen, polijsten, koplampen schoonmaken of koplampen poetsen.
Eerst wordt de verweerde aangetaste toplaag van de koplamp in 5 stappen verwijderd. Daarna wordt de dan doffe koplamp voor een goed resultaat in 3 stappen weer helder en glanzend gemaakt. Het oppervlak is nu spiegelglad waardoor de UV-coating die aangebracht wordt goed hecht aan het oppervlak en weer voor lange tijd beschermt. Zo blijven uw koplampen weer voor jaren mooi en kunt u blijven profiteren van een goede lichtopbrengst, een mooi uiterlijk en een (wat de lampen betreft) probleemloze APK-keuring. U krijgt 2 jaar garantie op de behandeling. Er wordt geen blanke lak gebruikt omdat lak na verloop van tijd afbladderd en volgens de APK-eisen mag er op een lamp geen lak of folie aangebracht zijn.

De lampen hoeven voor deze behandeling niet gedemonteerd te worden. De behandeling duurt gemiddeld 1,5 uur en u hoeft er de deur niet voor uit. Alle producten die gebruik worden voor deze behandeling zijn voor professioneel gebruik en van zeer hoge kwaliteit waardoor samen met de jarenlange ervaring die koplampalsnieuw.nl heeft, een goed resultaat gegarandeerd is. Hieronder ziet u demo's die koplampalsnieuw.nl voor bedrijven gemaakt heeft.

Het komt steeds vaker voor dat garagebedrijven zeggen dat deze behandeling niet werkt of niet kan.
Dit is begrijpelijk, want veel garagebedrijven weten ook niet dat dit kan. Er zullen ook bedrijven zijn die liever nieuwe koplampen monteren omdat ze dan verdienen aan de onderdelen en de uren, waardoor u dus vele malen meer geld kwijt bent. Daarom heeft Koplampalsnieuw.nl voor mensen die twijfelen over deze behandeling de regel: Als u niet tevreden bent dan betaalt u niets.
©2021 Copyright Oetse Holtman. Alle Rechten Voorbehouden. Alle afbeeldingen zijn eigendom van koplampalsnieuw.nl