2-emmer-principe

Bij de pakketten die wij aanbieden wordt uw auto gewassen volgens het 2-emmer principe. Met het 2-emmer-principe wordt krassen tijdens het wassen tot een minimum beperkt.

Als eerste wordt de auto afgespoten om grove vuildelen van de lak te spuiten. Vervolgens wordt er met de hand gewassen.
Er wordt gebruik gemaakt van een washandschoen met microvezels, een emmer met hoogwaardige autoshampoo en handwarm water en een emmer met alleen handwarm water.

Eerst wordt de washandschoen in de emmer met shampoo gedaan en wordt een deel van de auto gewassen. Vervolgens wordt de washandschoen in de emmer met alleen water uitgespoeld en uitgewrongen. De washandschoen is nu weer schoon en wordt weer in de emmer met shampoo gedaan waarna het volgende deel van de auto gewassen wordt. Dit gaat zo door en men kan zien dat na de wasbeurt de emmer met autoshampoo nog helder is en de andere emmer met vuil water gevuld is. Er is dus steeds met schoon water gewassen.

De auto wordt van boven naar beneden gewassen waarbij de onderbumpers en dorpels als laatste aan de beurt komen omdat deze plekken de meeste vervuiling op de lak hebben.
                                              


©2021 Copyright Oetse Holtman. Alle Rechten Voorbehouden. Alle afbeeldingen zijn eigendom van koplampalsnieuw.nl