Maatwerk kunststofbehandelingen/polijsten

Koplampalsnieuw.nl houd zich ook bezig met maatwerk op het gebied van kunststof polijsten.

Voorbeelden hiervan zijn de werkzaamheden bij het Van Loon Racing Team, waarbij de kunststof zijruiten van de Parijs-Dakar auto ( Mitshubishi Racing Lancer ) ondoorzichtig geworden zijn door het schoonmaken als ze besmeurd zijn met zand en modder. Door de behandeling zijn ze weer mooi doorzichtig en hoeven er dus geen nieuwe ruitjes aangeschaft hoeven te worden. Tevens is er een Beschermende sealant aangebracht die er voor zorgt dat het vuil in de toekomst minder goed hecht aan het oppervlak. Voor de Polaris Buggyruitjes van het zelfde Racing Team geld het zelfde verhaal evenals de koplampen van de Mitshubishi Racing Lancer.

Een ander voorbeeld is de behandeling van de klapdeuren van de vleesverwerkings lokatie van Slagerij Pennings in Veghel. Door de jaren heen waren de kunststof deuren ondoorzichtig geworden door de fijne krassen die ontstaan waren door het schoonmaken. Buiten het feit dat ze steeds moeilijker schoon werden, kon men niet meer zien wie zich aan de andere kant van de deur bevond. Na de behandeling van Koplampalsnieuw.nl zijn de deuren weer “glashelder” en zien ze er ook weer fris en schoon uit. Ook hier is de vuilafwerende sealant aangebracht zodat de deuren lang helder zullen blijven. Op onderstaande foto's is 1 van de 2 deuren behandeld om het verschil in beeld te brengen.

Op het gebied van kunststof polijsten is er veel mogelijk, denk hierbij aan het behandelen van douchecabines, motorruitjes, caravanruitjes, raampjes in garagedeuren, bootramen, zijruiten van vis/marktkramen, lichtkoepels op een aanbouw, platenspelerkappen, vitrineafdekkappen in cafetaria’s,en waterscooter ruitjes/kappen. Op onderstaande foto's is links niet behandeld en rechts wel.

Vaak is de het kunststof laten behandelen vele malen voordeliger dan vervangen.

Door de ruime ervaring van koplampalsnieuw.nl is goed in te schatten of uw wensen te realiseren zijn. Als dit niet het geval is dan zal u daar ook een eerlijk antwoord op krijgen. Door de professionele producten en apparatuur waar koplampalsnieuw.nl mee werkt, is het zelfs mogelijk om Polycarbonaat te polijsten.

Heeft u interesse in de diensten van Koplampalsnieuw.nl dan kunt u vrijblijvend bellen of mailen. U krijgt van tevoren een duidelijk kostenplaatje. Er wordt gewerkt met vaste tarieven waardoor u niet het risico loopt dat u meer betaalt dan het afgesproken bedrag. Kunststof polijsten kunstof polijsten bewerken plastic polijsten plastik polijsten plastik ramen polijste deuren polijsten doorzichtig kunststof polijsten helder maken krassen polijsten dakkoepel polijsten boot raam polijsten motorraam polijsten motorkuip caravanruit caravan ruitje Rally ruitjes afdek kap plexiglas polijsten koplampen polijsten herstellen krassen weg polijsten polijsten tandpasta koperpoets polijstmiddel doe het zelf set

©2021 Copyright Oetse Holtman. Alle Rechten Voorbehouden. Alle afbeeldingen zijn eigendom van koplampalsnieuw.nl