Autodetailing lak polijstbehandelingen

De meeste mensen onderhouden hun auto wel maar denken daarbij niet aan de lak. Toch is het onderhouden van de lak erg belangrijk. Het zorgt er niet alleen voor dat uw auto er goed uit ziet maar ook dat de lak sterk blijft en corrosie geen kans krijgt. Zo zorgt u ervoor dat uw auto lang mooi uit blijft zien en zijn waarde behoudt.Wash&Seal treatment. (2-3 uur)

categorie
1: €89,99 2: €109,99 3: €139,99

Met de Wash&Seal treatment wordt uw auto grondig volgens het 2-emmer-principe gewassen om krasjes te voorkomen. Dan wordt de auto afgedroogd en voorzien van een hoogwaardige lakverzegeling op basis van nano-technologie die ruim een jaar beschermt tegen vervuiling, UV-straling, vogelpoep, hars, strooizout, weersinvloeden etc. Uw auto zal veel makkelijker schoon te houden zijn omdat vuil geen kas krijgt om aan de lak te hechten. Deze lakverzegeling heeft tevens een voedende werking en laat uw lak weer diep glanzen. U kunt zelf de duurzaamheid van de lakverzegeling verlengen door de auto regelmatig te wassen met autoshampoo met wax-toevoeging. Bij deze behandeling worden de velgen gewassen en geseald/verzegeld. Ook worden kunststof delen weer in de originele staat gebracht. Het resultaat is een mooie glanzende auto die lang schoon en beschermt blijft. Deze behandeling kan ook op locatie uitgevoerd worden.

Full exterior detail treatment. (6-10 uur)

categorie
1: €219,99 2: €259,99 3: €299,99

Om uw auto weer als nieuw te krijgen en een langdurige show-uitstraling te geven is er de uitgebreide Full exterior detail treatment.
Na het wassen van uw auto zal deze een kleibehandeling ondergaan om al het hardnekkig vuil zoals teerspetters, vliegroest, hars en insectenresten van de lak te verwijderen. Aansluitend wordt de lak in meerdere stappen gepolijst met de beste materialen. Waskrassen (swirls) die de glans van de lak blokkeren en fijne krassen worden verwijderd. Dan wordt de auto afgedroogd en voorzien van een hoogwaardige lakverzegeling op basis van nano-technologie die ruim een jaar beschermt tegen vervuiling, UV-straling, vogelpoep, hars, strooizout, weersinvloeden etc. Uw auto zal veel makkelijker schoon te houden zijn omdat vuil geen kas krijgt om aan de lak te hechten. Deze lakverzegeling heeft tevens een voedende werking en laat uw lak weer diep glanzen. U kunt zelf de duurzaamheid van de lakverzegeling verlengen door de auto regelmatig te wassen met autoshampoo met wax-toevoeging. Bij deze behandeling worden de velgen gereinigd met deironizer (om remstof doeltreffend te verwijderen) en geseald/verzegeld om schoonhouden veel makkelijker te maken. Ook worden kunststof delen weer in de originele staat gebracht, ramen en de uitlaat behandeld. Uw auto zal dieper van kleur worden en glanzen alsof de lak nog nat is, een echte show-uitstraling. Uw auto zal ook in verkoopwaarde stijgen.


Lokale krassen verwijderen:


Bij lokale krassen verwijderen zonder verdere behandeling is het tarief in overleg.


Autopoetscentrale Grave autopoetsen poetsen auto waxen polijsten detailen Auto Clean Grave Carcleaning Grave Autodetailing grave©2018Copyright Stephanie Holtman-Bongers. Alle Rechten Voorbehouden. Alle afbeeldingen zijn onbewerkt en eigendom van koplampalsnieuw.nl